Ei niin hyvää huomenta. Koneella ei minun pitäisi istua sillä olen kärsinyt jo kolmatta päivää pääkivusta. Eikä meinaa millään lähteä pois. Mutta istun nyt tässä sen verran että saan hieman asioita kirjoitettua vaikkakin ei niitä nyt oikeastaan ole..

Tällä viikolla pitäisi selvitä osa työpaikka hakemuksista..Ja sitten kuun vaiheessa loput..
Miehellä alkaa tänään työt talviloman jäljiltä ja minulla siis paluu arkeen. Tänään kuitenkin on esikoisen ihotautilääkäri kun hänen atopiansa ei taas meinaa rauhoittua ollenkaan sillä hän on jo kaksi lääkekuuria syönyt ihottumaan. Ei siis niin hyvä juttu!! Neidillä on ensiviikolla terapiakäynnit koskien siis hänen kätisyyttään. Sillä hän on liian molempikätinen kun kyseessä on kirjoittaminen..  Itsellä pitäisi varmaankin varata lääkäriaika sillä ei tämä panacodin syöminen pitkin päivää pääkipuun tunnu enää hyvältä.. Ottaen huomioon että jostain suoleni on hieman vihoitellut kun tuotos en veristä.. Toki pukamatkin voi vaivata (aivan niin kuin ketään kiinnostaisi) =D

Ai niin mies toi  maanantaina tulppaaneja ison kimpun tyttären kanssa.. Ai kun oli iloinen yllätys..
Se kyllä osaa nykyisin yllättää..
Eilenkin päivällä kun olin valitellut päätäni niin hieroi hartioitani ja päätäni ja sitten passitti suihkuun.. Ja sitten sanoi että olohuoneen sohvalle pikäkseen ja laittoi ruoan ja teki salaatin.. Ihana mies =)
Mutta nyt aamupalan pariin, katsotaan kuinka pääni voi myöhemmin..

Mukavaa päivää kaikille!!