Talo on ihan hiljainen ja kello on  22. Lpset sain nukkumaan tunti sitten ja mies meni samalla. Ihana hiljaisuus meillä on sein täys hässäkkä koko ilta. Tuntu toisinaan että Nanny911 olisi hommia. En nimittäin saa lapsia nukkumaan kovinkaan usein ennen klo 21.30-22  ja tuo aika ei ole sopiva alle kouluikäisille. 

Meillä on laulettu, luetteu, juteltu, tehty vaika mitä..  Mutta onneksi tämä ilta oli poikkeus.   Tänään muutenkin on erikoinen päivä ollut, koska olen muutenkin saanut paljon aikaan.  Aamlla leioin pullaa ja sitten silitin olohuoneen ikkunoihin vehot, samoin vanhimman huoneeseen. 

Ihanaa kun tulee kevät. Täytyisi suunnitella multien vaihtoa ja mahdollisten istukkaiden laittoa..  Lapset ovat ostaneet paprikoita jääkaappiin, että saavat niiden siemeniä istutella.  Onkos keneläkään muuten kokemusta/tietoa että onnistuuko kasvattaminen suoraan paprikoiden siemenistä. Sato ei ole se tärkein vaan se tekemisen ilo.

Viime syksynä marjapensaat antoivat marjoja hyvin, ja niiden antimista on saatu nauttia koko tali ja mehuja riittää varmasti syksyyn asti.

Pihalla kasvaa kaksi omenapuuta joista satiin viime syksynä hilloa kellariin. Maistui hyvälle.

Tämä meni nyt hieman asian vierestä...Mutta nyt jatkan tästä omasta ajasta nauttimista...

Rakastakaa toisianne Pusu