Näin sitä ollaan jälleen kaupungin hulinassa.
Olipahan taas reissu mutta eipähän siitä sen enempää.. Mutta väite ettei kahta äitiä mahdu saman katon alla niin ei ole ihan tuulesta temmattu ei ainakaan meillä..ym. siihen päälle ekstrana.
Mutta lapset tykkäsivät ja sehän se on pääasia.

Ette ikinä arvaa mitä tämä mamma on sitten lupautunut tekemään.....

TÄTTÄRÄÄÄÄÄÄÄÄ..................
















Lupauduin viemään nuorisoa Ankkarockiin.. Eli siis seuraneidiksi tämä mamma lähtee ja jos siinä sivussa saisi nautittua 69 eyestä, poets of the fallista jne..
Enkä ole muuten koskaan käynyt festareilla.. Joten eiköhän tuo ole jo aikakin..

Maalla siis ei oikeastaan tapahtunut yhtikäs mitään.. Mansikoita ei saatu mukaan kun ei niitäkään oikein ollut joten saalis oli aika heikko. Uimaankaan ei päästy sillä järvi oli sinilevässä, ei kuitenkaan kokonaan mutta en ottanut riskiä.

Pari ystävää sain nähtyä tai siis niitä joihin välit ovat pysyneet ehjinä ja hyvinä muuton jälkeenkin. Kiva oli huomata että joku oli kuitenkin kaipaillutkin sielläkin.

Ukko oli ikävissään ja pakko myöntää että outo on yksin nukkua kun ei siihen ole ehtinyt tottua kun ukon kanssa niin tiiviisti elellään. Saa silti nähdä kuinka pitkään jatkuu seesteinen kausi vai joko tänä iltana ekäkerran räsähtää..

Tuosta nuorisosta piti sanomani että tyttäremme kummiperheen 1v. tyttö tuli siis mukanamme ja hän on lähdössä sinne Ankkarockiin myös. Ja idea tuli sieltä alun perin ja osa lipuista.
Pitäisi neitiä käyttää kirppareilla ja jossain erikoisliikkeessä ostamssa jotain ihme kyniä jotka maksavat 6-10e kappale.. huuh... sanoisin minä. Jäisipä meillä ostamatta.

Mutta tässäpä nämä jorinat.

Masennus on pysynyt loitolla vaikkakin maalla ollessa sain taas tuntea sen miltä tuntuu olla "ei toivottu" ja "ei niin tärkeä" lapsi joka tulee käymään lapsuuden kodissaan..

Mutta kerron siitä sitten jossain vaiheessa enemmän..