Pinna on kireällä kuin viulun kieli.. ja tuntuu että kiristyy entisestään.. Tässä pitäisi yrittää pohtia olemisen ja masennuksen ym. syvintä olemusta ja v...t kiinnosta yhtään..

Masentaa, v..tuttaa,ärsyttää, ahdistaa ja lisää vielä siihen päälle..

Pienin nukkunut huonosti ja on erittäin kiukkuinen ollut jo paripäivää.. tänään tuli totaali "burnout" lapsen kanssa josta sitten tuli riitaa miehen kanssa joka lupasi kymmenen hyvää lapselle kun äiti on taas tällainen.. No eipäs tullut kymmenestä hyvästä mitään paitsi kauhea huuto ulkona jonka minä sain sitten laantumaan hampaita kiristellen.. ja mies ei ole moksiskaan.. istuu kuin paikalleen mädäntynyt rupinen tatti. %&!?!?!&%

Käski minun painua ulos rauhoittumaan kun on tullut töistä erittäin äkäisellä äänensävyllä johon tyynesti vastasin kyynelten vauessa silmistä että minä rauhoitun sitten kun jään kotiin kun mies lähtee lomalle (jään siis pois yhteiseltä lomalta) mies sitten vetikin siihen sen etten halua olla hänen sukulaisillaan (ei pidä muuten väite edes paikkaansa) ja sanoi että turha häntäkään on odotella minun sukulaisiin/vanhemmilleni..

WHAT A FUCK????!!!!!????

Tekisi mieleni lähteä tästä pois ainakin juuri nyt.. mutta ei paikkaa mihin mennä.. ei jaksaisi miestä eikä ketään.. mutta kuka sitten lohduttaa lapsia jos tulee ongelmia sillä sen tiiän että miehen syli ei kovin helpolla siihen aukene..

Ainoa lohtu tässä voisi olla se että onneksi näitä on harvassa mutta..ei näitä masentuneena oikein jaksa edes tämän vertaa..