Vaihdoin tuossa pohjan, kun edellinen oli niin synkkä, vaikka pidänkin siitä. Tämä on vain keväisempi =)
Pitäisi kohta lähteä ajelemaan kohti Kokkolaa, olisi kokous ja huomennakin olisi..eilenkin oli..
Aika kokous voittoista tämä alku taival.. Tuntuu ettei tajua siltikään mitään. Pitää vain yrittää, kovasti. Ilmankos pää onkin kipeä suurimman osan ajasta.

Kävin lääkärissä alkuviikosta uusimasa reseptejä niin siellä nousi esiin minun pääkipuiluni. Lääkäri kysyi että onko migreeniä. Minusta tämä ei ole migreeniä, koska ei ole pahoinvointia eikä näköhäiriöitä. Määräsi kuitenkin minulle bettasalpaajia, eli siis migreeniestolääkkeen. En ole kuitenkaan uskaltanut aloittaa lääkitystä koska voi aiheuttaa huimasta ja väsymystä. Ja sekin että kun ei ole ns. migreeniä niin jotenkin outoa.

Kenelläkään kokemusta kyseisestä?

Ei muuten vieläkään osaa ajatella että asustelen täällä pohjanmaalla ja se että istun omakotitalon makuuhuoneessa ja kirjoitan teille. Täytyy jossain vaiheessa ottaa kuvia mutta ne laitan kylläkin siihen toiseen blogiin, ihan vain sen takai koska tämä on kuitenkin vuokralla ja koskaan ei tiedä kuka niihin törmää. En sillä ettäkö joku väärinkäyttäisi. Ennemminkin vain oman turvallisuuden ja hyvän olon takaia teen niin.

Toinen asia on decoilu, tekisi mieleni jälleen laitella liikkeelle mutta tuntuu ja epäilen että riittääkö minulla aikaa siihen. Itse toki ehtii osallistua mutta se että itse laittaa liikkeelle..

Näin siis tänään pohdittu.. Mutta täytyy mennä.. nähdään ystävät!!