No niin, joulu tuli ja meni ja siinä sivussa uusi vuosikin tuli vietettyä.. Pukkikin kävi ja toi sormuksen, alusvaatteita, sukkia, aamutakkia, namia, lehden, pöytälampun.. Eli onpas tullut oltua erityisen kiltti tänä vuonna..
(enpä taida uskoa tuohon edes itsekään)

Joulu meni pohjanmaalla lumetonna, uusi vuosi kainuussa hieman lumisesa maisemissa..  Ja nyt olisi sitten arki alkamassa.. Ei oikein osaa ottaa mistään kiinni.. Joulu pitäisi poistaa mutta eipäs saa otettua.. Jos vaikka huomenna. Sillä onhan tuota jo useamman päivän tullut siirrettyä.. EI johdu siitä että en raaskisi vaan en ole saanut aikaseksi yhtikäs mitään. Jos uskallan sanoa sen verran että haaveillessa nämä päivät ovat menneet. Ja syy siihen on kova halu maalle päin takaisin.. Olen jopa etsiskellyt töitä pohjanmaa-kainuun väisellä akselilla mutta huonoin tuloksin.. Sillä noin 200km olisi riittävän suuri välimatka takaamaan sen etteivät vanhemmat tuppautuisi kylään.
Ei sillä etteikö se ole mukavaa, mutta elämä minun äitini kanssa ei ole aina sitä helpointa. Se on enemmän kaukana siitä.. Hyvä äiti hän on, en moiti mutta jotkut asiat saisi vain olla jne..

Näin siis täällä..

Ai niin mies joutuu pitään pian talviloman joten lähdemme uudelleen pohjanmaalle päin ja näin ollen ei tuo maaseutu kuume kyllä parane siitä yhtikäs mihinkään..

Ei suju nyt ei..  Vaikka lääkitys onkin oikea ;D