Jotenkin on vain ollut aika saamaton olo. Ehkäpä johtuu osaksi tuosta citalopraamista tai sitten tästä flunnsaisesta olosta. Mutta kuulumisia pikaisesti..
Käytiin itsenäisyyspäivänä konsertissa Länsi-Auto areenalla. Essiintyjinä oli mm. Tarja Turunen ja Samuli Edelman..
Oli mukavaa..
Työpaikasta ei ole kuulunut mitään, joten se meni sivu suun..  =(( Täytyy vain uskoa että se ei sitten ollut minua varten ja jossain odottaa parempi..

Pikku-ukkoa juoksutetu lääkärissä tämän tästä.. Ensinnäkin sai silmätulehduksen joka oli erittäin tarttuvaa. Eikä siis saanut mennä päiväkotiin. Sitten sen sai sisko ja lisäksi tuli korvatulehdus, joten toinen viikko niin ettei tarvii päiväkotiin mennä. Tänään olisi kuitenkin joulujuhla johon ollaan menossa. Sillä huomenna olisi vika päiväkotipäivä..
Saa nähdä kuinka käy vuoden alsuta sitten paluu "arkeen" jälleen...

Eilen illalla pikku-ukko sitten itki ihan kauheasti ja valitteli jalkaansa. Ajattelin että kyseessä on kasvukipuja.. Käävikin ilmi ettei voi astua jalalla kunnolla. Joten jorviin kävi tiemme 01 yöllä.. Eipä ne siellä tehneet mitään, kun siihen pystyi koskemaan niin ei se voi murtunutkaan olla. Siis kotiin ja neuvona että tänään voi soittaa omalle terveysasemalle jos ei tilanne muutu.
Aamulla sama tilanne ja silloin muistin että ukkeli istui saunan oven takana kun siskonsa tuli ja pukkas oven auki. Siinä sitten satutti jalkansa. Eikä kauheasti edes silloin valitellut.  Mutta nyt sitten klo.13 aika omalle lääkärille (eilen käytiin yskän takia ja sai ventolinea)

HUOH!!!!!!

Että näin meillä..  Eiköhän tämä tästä vielä.. muutu..