Huomenta vaan teillekin!

Mikä ihme se on että väsyttää ihan joka aamu ja joka ilta. Mies sanoi aamulla että tässä talossa on jotain sillä ei aikaisemmissa osoitteissa ole ollut tällaista väsyä. No mutta kyllä se taas tästä lähtee.

Miehellä on tänään töitä ja ajatteli ottaa  mukaan lapset. KIVA MINULLE =)
Ajattelin jos kävisin kirpparilla mutta vaihtoehtona olisi kyllä ihan kotona löhöily sillä nykyisin sellainen mukavuus on kyllä aika harvinasta.

Tuntuu että aina on jonnekin kiire tai kauhea meno. Vaikka ei olekaan mihinkään kiire. Sitä ihminen tekee itselleen vain niitä kiireitä. Usko pois!

Kun asustelin maalla niin ei kukaan kiireestä puhunut ja siloti tuli työt ja kaikki muukin hoidettua aivan kuin täälläkin ollessa. Mutta tämä kaupunki on vain niin hektisempi ympäristö.  En silti tahdo ketään moralisoida mutta ihmisten piäisi osata ottaa iisimmin.. Sillä tämä hektisyys tarttuu!!
Kauhulla kotona että kun on näin kiireistä kun olen kotona niin mitä se on sitten kun minäkin olenkin töissä.

Mutta nyt poistun tuonne aamuaskareisiin ja palailen sitten jos saan jotain tehtyä tai on jotain mitä  mielestään purkaa.

21.27

Menin sitten sinne kirpparille. Löysinkin pitkästä aikaa ihan kivasti lapsille vaatetta. Jopa esikoisellekin (14v).  Sain  3 takkia, verkkaripuvun, housut, ja esikoiselle 2 housut ja itselleni mekko eikä mennyt kuin 20e. =)

Kuopus soitti (2,5v) ja sanoi "äiti tuu isin töihin" joten sinnepä siis. Poju oli kyllä taas ihan naatti kun oli jäänyt päikkäri väliin. JA nukahti tottakai paluumatkalla. Mies kantoi sänkyyn ja poju jatko uniaan jopa ½h verran. Sillä aikana ehtivät isommat miehet käydä hakemassa pyöriin tarvittavat välineet.

Ja näin neiti sai oman pyöränsä kuntoon. Ja voi sitä ajamisen riemua pitkästä aikaa. =D

Illaksi tehtiin muuten juustokakkua, oli ihan hyvää huomioon ottaen että hyytelöön meni hillosokeria eikä hyytelösokeria joten se ihan pinta keros oli hieman vetinen.  Tietääpähän seuraavalla kerralla tarkistaa mitä sokeria tulee mihinkin.

Nyt sitten lapset ovat menneet unille. Toivottavasti yö ja uni on rauhallinen kaiken tohinoiden jälkeen.

Ai niin hain ne pajunkissatkin viime hetkellä että pääsee tuo pikkuväki huomenna virpomaan.

Nati nati

Puhuin